2014.09.26.
11:10

Írta: N3 Média Csoport

Az evopro Holding Zrt. Budapest Márka lett

Komoly elismerést kapott az evopro Holding Zrt., hiszen a környezetbarát városi közlekedési rendszerek fejlesztéséért Budapest Márka elismerésben részesült a cég. Nemcsak az evopro életében, hanem a környezetbarát városi közlekedés életében is mérföldkő ez.
A díjat Szentes Tamás főpolgármester-helyettes, Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, valamint Péceli Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora adta át. Az elektromos buszcsalád régi elődeihez képest sokkal könnyebb, és a kompozit szerkezete miatt, a szervizelés alkalmával is kevesebb problémával kell megküzdeniük a szerelőknek. Gyorsasága is figyelemre méltó, melyet a néhány perces próbaút alatt a díjátadón résztvevő vendégek is tapasztalhattak.
Bodnár Balázs az evopro vezérigazgatója elmondta, hogy cégük nem volt annyira ismert, de ez a díj, elismerés is azt mutatja, hogy felfigyeltek a munkásságukra. Mészáros Csaba az evopro elnök tulajdonosa pedig kifejtette, hogy a Modulo buszcsalád egy szerethető termék, gyors, dinamikus, és sokan tudnak egyszerre utazni rajta, közel 64-en és emellett a létszem mellett is dinamikusan megy.
A próbaút magáért beszél, ugyanúgy ahogy Modulo buszcsaládért járó Budapest Márka elismerés is.

Szólj hozzá!

Címkék: Mészáros Csaba Evopro Zrt. Elektromos busz Szentes Tamás Bodnár Balázs Péceli Gábor Palkovics László

A bejegyzés trackback címe:

https://n3media.blog.hu/api/trackback/id/tr26733597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása