2013.07.22.
21:21

Írta: N3 Média Csoport

Amerikában a pesti vívó-vb kampányfilmje

Az augusztus ötödikén kezdődő vívó-világbajnokság kampánya még az amerikai csatorna, az NBC ingerküszöbét is megütötte, a hivatalos kampányfilm, amelyet a DEART készített, elérhető az oldalán.

Az amerikaiak is láthatják tehát, milyen jól mozog a különböző filmkockák között a 23 éves Szilágyi Áron, a londoni olimpia kardvívóbajnoka.

A Yahoo egy másik, nem hivatalos kisfilmet tett fel az oldalára, ebben is feltűnik Szilágyi, miután Uma Thurman is elővette Hattori Hanzóját, és Arnold Conan Schwarzenegger is bemutatta gyakorlatát.

A cikkben kiemelik, a vívás népszerűsítése az alapvető célja az új orosz elnöknek (Aliser Usmanov), Budapest pedig ezért mindent megtett. Szerepel a videóban a Matrix Neója és Luke Skywalker is, Darth Vaderrel.

„Ritkán áll fel valaki unottan, ásítva a tévé elől, amikor a főhőst éppen öt szamuráj támadja egyszerre minden oldalról. A kampány célkitűzése napjaink olimpiai sportága és a kortalan mozis vívás közötti párhuzam játékos, szórakoztató bemutatása volt” – hangsúlyozta Vékássy Bálint, a szervezőbizottság elnöke.

Magyarország a vívásban szerezte a legtöbb olimpiai aranyat, összesen harmincötöt. Egyéni világbajnoki címet viszont 2007 óta nem nyert magyar, Kulcsár Krisztián győzött akkor párbajtőrben.

(forrás: http://sportgeza.hu/sport/vivovb/2013/07/22/az_nbc_is_foglalkozott_szilagyi_aronnal/)

Szólj hozzá!

Címkék: NBC Szilágyi Áron DEART Vékássy Bálint vívó VB

A bejegyzés trackback címe:

https://n3media.blog.hu/api/trackback/id/tr455419326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása