2013.04.11.
00:33

Írta: N3 Média Csoport

Dinoszaurusz lépeget a vasúti kocsik tetején...

P1040971 X low.jpgHogyan fog kinézni a jövő közlekedése? Milyen járművel utazunk? És a járművek tetején látunk-e majd dinoszauruszokat, esetleg egy-egy terepjáró autót???  Az első két kérdésre azok a fiatalok válaszolnak, akik a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ által meghirdetett rajzpályázatra jelentkeznek.  S bármily meglepő, az utolsó kérdésre a válasz egy határozott igen. A jövő járműveinek a tetején láthatunk pompásan virágzó rétet, vágtázó lovakat, beszélgető embereket, vagy bármit, amit megálmodunk.

 

A virtuális valóság ugyanis már itt van a VSoft fejlesztőinek a jóvoltából.  A dunakeszi cég mérnökei a jövő technológiáját biztosan uraló fejlesztésen dolgoznak Verdó István ügyvezető és Bednárik Róbert irányításával. Verdó István minden olyan kezdeményezést támogat, amely ösztönzi a fiatalokat, hogy tudásukat itthon kamatoztassák, és Magyarországon jöjjenek létre azok az innovációk, amelyek a magyar diákok, mérnökök fejében vannak.

A VSoft-ról, a magyar tündérmeséről részletesebben itt olvashat.

 

A piacon ma még egész Európában egyedülálló VSoft kommunikációs képviseletét 2013. áprilisától az N3 MédiaCsoport látja el.

 

 

P1040969_bednárik róbert_vsoft X low.jpg

Kapcsolattartó:

Kertész Éva

tel: +36-30/426-5234

email: kertesz@n3mediagroup.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: dinoszaurusz virtuális valóság VSoft Bednárik Róbert Verdó István Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

A bejegyzés trackback címe:

https://n3media.blog.hu/api/trackback/id/tr935216039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása